Kurs - Forside

Kiwa Teknologisk Institutt tilbyr en rekke kurs og videreutdanninger.

Du finner komplett oversikt over kursene på Kiwa Teknologisk Institutt sin hjemmeside. Du kan også lese kort om noen av kurskonseptene under.

Introduksjon til ISO 45001

På kurset lærer du om krav i ISO 45001, og du får kunnskap om hvordan du kan bruke standarden til å forbedre arbeidsmiljøet og nå virksomhetens mål.

Les mer om Introduksjon til ISO 45001
Introduksjon til kvalitetsledelse iht. ISO 9001

Dagskurs for deg som trenger en innføring i ISO 9001– ledelsessystemer for kvalitet. Vi viser deg hvordan standarden er bygget opp og hvordan den kan understøtte den daglige driften

Les mer om Introduksjon til kvalitetsledelse iht. ISO 9001
ISO 9001 - Grunnkurs

ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring. Få en innføring i hvordan ISO 9001 kan hjelpe din bedrift med å oppnå økt effektivitet og kundelojalitet. 

Les mer om ISO 9001 - Grunnkurs
Kvalitetslederskolen - ISO 9001

Kvalitetslederskolen passer for deg som jobber som kvalitetssjef, kvalitetskoordinator, kvalitetsrevisor eller Risk Manager. Du står selv fritt til å ta deler av studieprogrammet eller fullføre alle modulene. Avhengig av hvilke moduler du velger kan du oppnå personlig sertifisering som Quality Manager, Quality Lead Auditor og Risk Manager. 

Les mer om Kvalitetslederskolen - ISO 9001
Leanskolen

Leanskolen gir deg innsikt om hvordan lede, utvikle, forbedre og optimalisere arbeidsprosesser i virksomheten. Grunnkurs i Lean gir deg en grunnleggende forståelse av Lean og kjennskap til metoder og kartleggingsverktøy. Dersom du velger å fullføre alle kurs i Leanskolen mottar du kursdiplom med tittelen Lean Manager Kiwa TI og/eller Lean Manager Kiwa TI – Six Sigma. 

Les mer om Leanskolen
 
ISO 14001 er utgitt i ny utgave

ISO 14001 er en av verdens mest utbredte standarder for miljøledelse. Les mer om endringene i ny standard her. 

Ny utgave av ISO 9001 er publisert

ISO 9001 - Ledelsessystemer for kvalitet, flaggskipet av alle internasjonale standarder, er kommet i ny versjon. Les mer om endringene her. 

Overgangen til nye standarder

ISO 9001 og ISO 14001 er utgitt i nye versjoner. Hvis du allerede er sertifisert iht. gammel standard er det en overgangsperiode. Les mer om hva du må gjøre her.